Mary’s Fuckin’ Photos

Ziua tineretului

leave a comment »

Care s-a întamplat acum ceva timp, dar pe vremea aia nu avem blog foto.

Ei bine, guvernele noastre au pregătit pentru tineri mai multe manifestaţii. Una dintre ele, după cum se vede, avea legătură cu soldaţi îmbrăcaţi frumos, apretaţi, cu baionete. Tinerii nu s-au îngrămădit, însă armata nu a încetat să-şi fluture jucăriile

A doua (manifestaţie) a fost susţinută tot de armată, dar una mai modernă. Adică s-au camuflat, de abia i-am prins în poze… Cu toate astea, bocancii erau nou-nouţi!

A treia demonstraţie de “Ziua tineretului” a fost dedicată copiilor. Adică au tăiat un cal în două şi nu a mai fost nevoie de Lego.

Şi Sorin, un reprezentant al tineretului din ziua de azi, a venit să mai ia în braţe un copilaş, să-l pupe pe funce, că doar începuse deja campania. Pe lângă toate zâmbetele gratuite, a mai stricat şi graffitiul unui puştan, pentru că a ţinut el neapărat să dea cu semnătura pe opera altuia. Dar nu i-am făcut poză pentru că cineva a insititat că tre’ să-i facă el…

Erată: Pentru cei care s-au speriat că au tăiat ăştia calul, ţin să precizez că violenţa descrisă mai sus nu s-a întamplat cu adevarat. Doar că am făcut eu o poză frumoasă.

Advertisements

Written by Anita Vizireanu

June 12, 2008 at 8:00 am

Posted in De ziua...

Tagged with ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: